Vælg vor tids danske roman

Morgenavisen Jyllands-Posten indbyder alle Danmarks bogelskere til at deltage i kåringen af den bedste danske roman i de seneste 25 år.

Stem på din favorit-roman og vær med i de ugentlige lodtrækninger om bogpræmier for i alt 25.000 kr.

Et ekspertpanel af kritikere og repræsentanter fra biblioteks-, boghandler- og undervisningsverdenen har nomineret 100 forfattere med én titel hver. Listen blev bragt i Morgenavisen Jyllands-Postens særtillæg om bøger lørdag den 8. november og er også her på hjemmesiden, hvor du kan stemme på dén bog, du selv synes hæver sig over alle de andre.

Du stemmer ved at klikke på "stem her" eller via den enkelte bog. Mens afstemningen foregår, er der også mulighed for at deltage i en litterær quiz om de nominerede titler, og der vil løbende blive trukket lod om bogpræmier blandt de stemmende.

Vindertitlen og de følgende 24 mest populære titler offentliggøres i Morgenavisen Jyllands-Posten søndag den 18. januar 2009.

Samtidig har ekspertpanelet selv stemt sig frem til en liste på 25 særligt fremragende romaner. Den offentliggøres gradvis igennem afstemningsperioden.

Copyright: Morgenavisen Jyllands-Posten

Skriv en kommentar

Vind bogpræmier
Morgenavisen Jyllands-Posten

i samarbejde med

Boghallen

Risskov Travel Partner