Romanerne

Paranoia

Af Gretelise Holm
2002

Stem på romanen

Køb romanen i

Krimi.

Da journalisten Karin Sommer finder sin døde kat ophængt på døren til sin lejlighed, og oplever natlige besøg af fremmede, henvender hun sig til politiet, som ikke kan finde nogle spor, og som mener at hun, der tidligere har haft psykiskeproblemer, blot lider af paranoia, Men sådan er det slet ikke.

Artikler fra Morgenavisen Jyllands-Posten

Puslespillet til en krimi
Interview: Gretelise Holm mener, at en krimi først og fremmest skal underholde, og så kan forfatteren tilsætte plottet lidt mere seriøst om samfundet. Hun føler sig ikke ramt af kritikken af femi-krimien.

20-08-2007

Krimimor med salg i
Forfatteren Gretelise Holm debuterede sent som spændingsforfatter, men har til gengæld fået tag i publikum, både i Danmark og internationalt.

22-03-2006

Andre arkivartikler

Krimi: Krimi med kritiske klichéer
Hvis blot Gretelise Holm ikke dyngede et læs af forudsigelig, samfundskritisk garniture oven på sin basalt solide krimihistorie.

17-01-2002

Begrundelser for valg af denne roman

Søren Kjærsgaard
14-12-2008 kl. 22:50

En intelligent roman med mange facetter.

lone dalmar
16-11-2008 kl. 17:54

forfatteren skrive dejligt alle hendes bøger er gode

Erik Ilsøe
10-11-2008 kl. 16:36

Herlig dansk kriminalroman - på højde med de svenske damers kriminalromaner.

Skriv en kommentar

Gretelise Holm, født 1946, er uddannet journalist og krimiforfatter. I 2000 modtog hun Det danske Kriminalakademis debutantpris for krimien Mercedes-Benz syndromet.

Ud over krimier er Gretelise Holm kendt for sine børnebøger, debatskabende bøger og for at deltage i samfundsdebatten med avisartikler, kronikker m.m.

Vind bogpræmier
Morgenavisen Jyllands-Posten

i samarbejde med

Boghallen

Risskov Travel Partner