Romanerne

Når det regner på præsten

Af Kirsten Holst
1983

Stem på romanen

Køb romanen i

I en lille jysk by voldtages og myrdes en ung pige. Senere finder man byens præst myrdet. Er der en forbindelse mellem de to mord?

Udgået fra forlaget.

Artikler fra Morgenavisen Jyllands-Posten

Et hjem med forbrydere
Comeback til krimiforfatteren Kirsten Holst, der ikke ønsker at være politiserende i sine romaner, men gerne vil servere aktuelle problemer til læsernes eftertanke.

23-03-2007

Begrundelser for valg af denne roman

Peer Bentzen
29-12-2008 kl. 03:36

Jeg har aldrig hørt om denne bog, aner ikke hvem der har skrevet den, og har følgelig heller ikke læst den. Den får derfor min stemme, helhjertet og udbasuneret til alle verdenshjørner hvis det kan hjælpe - for min skyld gerne som årtusindets roman til lands, til vands og i luften! Yeah, lad kun den absolut bedste vinde!

Conny Pedersen
02-12-2008 kl. 22:17

Høyer og Terkelsen er simpelthen lig med hyggelig ferielæsning - selvom det er et mord, der skal opklares. Synd at Kirsten Holst ikke fik skrevet flere romaner med de danske detektiver. Jeg startede som barn med at læse Kirsten Holst børnekrimier (safty og smuglerne) og har læst næsten alt hvad hun har skrevet også hendes 2 sidste spændende romaner.

Skriv en kommentar

Kirsten Holst (1936-2008) Forfatter og redaktør.

Født i Lemvig, var fra 1971 til 1982 freelancemedarbejder ved DR, hvor hun blandt andet redigerede børneprogrammet Søndagskvisten. Fra midten af 1980'erne var hun brevkasseredaktør ved Familie Journalen og børnebogsanmelder ved Berlingske Tidende.

I samme periode skrev hun flere radio- og tv-spil og en række ungdomsromaner, blandt andet Min ven Thomas fra 1987, der skildrer homoseksualitet blandt unge. Bogen indbragte hende Boghandlermedhjælperforeningens Børnebogspris.  

Kirsten Holst blev især kendt for et større forfatterskab af kriminalromaner, der blev oversat til flere sprog.

Den første De unge, de smukke og de rige udkom i 1976. Den sidste kriminalroman Sin broders vogter udkom i 2006 og modtog Det danske Kriminalakademis Harald Mogensen Pris.

Vind bogpræmier
Morgenavisen Jyllands-Posten

i samarbejde med

Boghallen

Risskov Travel Partner