Romanerne

Kommando villavej

Af Kim Fupz Aakeson
2006

Stem på romanen

Køb romanen i

Tre (små)borgerlige antihelte, Skipper, Ulrik og Mik, mødes tilfældigt på et tidspunkt, hvor de hver især har fået nok: Verden går ad helvede til, er de enige om, nogen må gøre noget! I en fælles protest mod livet, overflodssamfundet - det hele! - danner de en slags guerillagruppe med navnet Kommando villavej. De begynder med at ridse i biler og oprette en hjemmeside, men snart breder ideen sig til andre og det hele eskalerer.

Artikler fra Morgenavisen Jyllands-Posten

Mænd af den rette støbning?
Roman om tre fyre på vej fra middelsvær maskulin midtvejskrise til lommeterrorisme.

17-10-2006

Begrundelser for valg af denne roman

Dinna Madsen
12-11-2008 kl. 12:01

Han er jo en skæv fætter, den kære Fupz Aakeson. Med så forskellige tnig på listen som manuskript til den sjove og kærlige film "Den eneste ene" og den alvorlige og smukke "Lad de små børn..." viste denne bog, da jeg endelig tog mig sammen til at læse noget af ham at han skriver herligt - jeg morede mig, men det alvorlige i historien smutter jo ikke bare fordi det er en morsom bog.

Skriv en kommentar

Kim Fupz Aakeson, f. 1958 på Vesterbro. Debut som tegneserieforfatter 1982 med hæftet Gå løs på livet, og 1984 som børnebogsforfatter med bogen Hvem vover at vække guderne.

Freelanceillustrator for en række aviser og dagblade og 1996 afgang fra filmskolens manuslinje. Har bl.a. skrevet manuskript til film som Den eneste ene (1999), Okay (2002) og Prag (2006).

Vind bogpræmier
Morgenavisen Jyllands-Posten

i samarbejde med

Boghallen

Risskov Travel Partner